fredag 24 december 2010

Älskade dotter!


Detta möttes vi av imorse när vi klev upp! Min älskade Lilly hade fixat julfrukost till julaftonsmorgon... Och innan det fick jag kaffe i sängen. Puss på dig gumman!

7 kommentarer :

Urra sa...

Vilken tjej

MoM sa...

Kan man få det så mycket bättre? En tolvåring som stiger upp på morgonen och servar sina föräldrar, hm inget man känner igen. Hoppas hon får många fina julklappar av tomten.

Ingela sa...

Beundransvärt! Vilket fint jobb ni gör ;o)

Här kommer några strofer om "8an". Jag känner ju inte henne så jag vet ju inte om det stämmer, men håll till godo ändå och ta det med en nypa salt förstås =)


" En god nyhet är att åttor blommar sent. Om du har livsväg 8 och tänker; 'jag undrar om jag är för gammal för att göra det jag vill', kan jag tala om att du är aldrig för gammal. Så länge du befinner dig på den här planeten kan du förverkliga dina drömmar.


Affärer i stor skala faller sig naturligt för åttor, liksom att driva ett nätverk eller publikationsförlag. Om åttan har siffran 3,6 eller 9 i sitt födelsetal kan deras yrke ha dragning åt de kreativa konsterna."


(kom att tänka på att konstnärer och kreativa människor ofta är 6or bla, och jörgen är ju åt det hållet fast mer modern då, dvs målar inte med olja och akryl utan elektroniskt ;o)

Ingela sa...

Lite till

Personer med livsväg 8 tenderar att nå stora framgångar eller misslyckas kapitalt - ofta båda delarna! Åttor måste behålla fokus på den uppgift som ligger framför dem, då når de framgång. Med det sagt vill jag också tillägga att åttorna måste komma ihåg att det är viktigt att stanna upp och njuta av livet.

Att vara uppmärksam i stunden kan göra hela skillnaden - jag tror att många åttor blir så uppslukade av sitt arbete eller sina drömmar att de inte alltid är uppmärksamma på sådana enkla saker som kan ge upphov till fysisk stress och problem.

Åttor har utmärkta administrativa kvaliteter och det här är också politikernas tal. Det är en maktsiffra, vilket innebär att de vill ha kontroll, men att de hoppas använda den för att åstadkomma positiva förändringar.

Ingela sa...

Helomvändningar

Talet 8 har en dubbelnatur. Det syns på själva siffran ;o) När den lägger sig på sidan blir den oändlighetssymbolen. Inom detta tal finns det möjligheter till helomvändningar.


Om en 8 fattat ett viktigt beslut på jobbet eller beträffande en personlig relation och längs vägen inser att det är fel beslut, är det helt i sin ordning att vända 180 grader och fortsätta åt motsatt håll.

Det är vad åttan måste lära sig att göra istället för att envist hålla sig kvar i en dålig position. Jag säger ofta till mina klienter med livsväg 8 att de är i sin fulla rätt att ändra sig.

Det här är en mycket svart-vit vibration, med liten plats för gråtoner.
Det är vanligt att 8or misstolkas av andra. För att undvika det måste de lära sig att visa större takt. De har en tendens att tala om precis vad de tänker, utan att bry sig om att tillrättalägga det för den större publiken. Ofta kan de säga nåt sårande som samtalspartnern blir chockad av. Då är det 8ans tur att bli bestört: Han eller hon sa ju bara som det var!
;o)

Ingela sa...

ojdå, dessutom är de ju båda två född på den 17e, dvs en 8 dag, så det är väldigt mycket 8 i L, och även J alltså då ;o)

hm, var inte du också den 26e, eller var det 24.... isåfall blir det ju lika för dig, extra tyngd på den 6a du redan är, eller med dragning åt 8 du med precis som J. & och 8 är dessutom rätt lika nummer. jämfört med 7an och 9an som mer är motsatser till 6 och 8 =)

Ingela sa...

ja ojoj det bara kryllar av 8or och 6or i kombinationer i er familj ;o)