måndag 20 december 2010

Stallkväll

Lilly och jag åt middag, sedan stack vi till stallet. Det var tänkt att vi skulle rida, men vi var lite lata och avstod. Istället pysslade vi om hästarna, masserade, borstade och fixade med manarna. Dom blev så fina...
Jag ska rida imorgon istället och Kristina ska rida Love, det blir bra det!

3 kommentarer :

Ingela sa...

Mysigt!

Du är en livsväg 6
Personer med livsväg 6 är naturliga föräldrar, som betraktar andra ur ett föräldraperspektiv. Livsväg 6 passar ihop med kärlek och äktenskap som hand i handske ;o)

Det finns ett fostrande drag hos 6an. Om en sexa inte kan få barn är chansen stor att hon eller han undervisar skolbarn ;o) (typ =)

Ännu viktigare än äktenskap är lugn och ro i hemmet.
Sexornas hem är deras allt. De är inredningsarkitekter av naturen och gillar att göra om i sitt hem för att få det helt rätt.

Sexorna behöver harmoni. Oturligt nog glömmer de ofta att de måste ta itu med sin egen olycka innan de försöker ordna upp livet för andra.

De utför inte bara sitt eget jobb och jobbar hårt, utan försöker också göra andras =)

Det jag vill säga är därför: "Slappna av, sexor, ni har en stark livsväg och behöver inte anstränga er så hårt."
Glynis Mc Cants

Maria sa...

Shit, vad det stämmer in på mig!!!

Ingela sa...

Ja, visst är det roligt ;o)

Här kommer lite mera underhållning ;o)

"Eftersom sexor tror på en stark familjeenhet tillbringar de, om de är lyckligt gifta, hellre tid tillsammans med sin partner än tillsammans med vänner.

Om de någonsin hamnar i en sån situation att de måste bo hemma hos någon annan känner de sig otillfredsställda.

I mina möten med kvinnliga sexor har deras känsliga luktsinne ofta tagits upp i samtal. Många av dem kan inte ha på sig parfym eftersom doften känns alldeles för överväldigande för dem.

Om du har ett barn med vibrationen 6 kan du märka att det beter sig som om det är din förälder, som har ansvar för dig. Ta det inte personligt; jobba bara med dem och ge dem möjlighet att få utlopp för sina fostrande egenskaper, t ex genom att ge dem ett husdjur att ta hand om. När det gäller vänskap har sexor en tendens att vara lojala och pålitliga, de bevarar dina hemligheter. Om de ändå sviker ditt förtroende för att de lever på en negativ sida av sin vibration, så är det ändå sexan som kommer att må sämre än du själv gör. Sexan kommer att hålla på att be om förlåtelse tills du släpper in honom eller henne i ditt liv igen. Svek strider mot sexans innersta natur."

McCants