fredag 31 december 2010

Urra rider Kimberly

Det började inge bra när syrran red Kimberly, hon var stressad, spänd och rädd för det mesta. Ingen njutbar tur på häst precis, det såg ut som att hon skulle explodera vilken sekund som helst. Inte blev det bättre av att Lotta kom med sin överpigga häst och gjorde oss sällskap en bit.
Syrran var inge sugen att rida Kimberly nå fler gånger, sa hon. Men...


Lotta med sin pigga häst går före oss andra...


Här är vi påväg tillbaka mot stallet, nu har Kimberly lugnat sig lite. Vi red några varv i trav och galopp på travbanan, där skötte hon sig bra.


Här avslutar dom med lite dressyr på stallplanen, det såg riktigt bra ut. Syrran ska rida henne imorgon oxå. Men då håller vi oss runt stallet, hon var betydligt lugnare där.

Stalldagen på tre timmar avslutades med att vi skottade fram transporten, jag ska åka och träna i ridhus på Alnön på söndag.

Nu ska jag börja förbereda mig till nyårsfesten hemma hos syrrans familj. Längtar till Henkes goda mat, mums!

Gott nytt år på er alla!!!

2 kommentarer :

Vinnarskalle sa...

Behöver du inte bara en kvart på dig för att göra dig iordning? Vi ska ju inte vara där förrän om flera timmar. Ska du sminka dig och locka till håret, dagen till ära? :-)

MoM sa...

Är karln din ironisk eller vill han ha dig naturell?
Kortet på Urra o Kimberly är jättefint. Hon ser ju ut att gå i rätt form. Skönt att hon rider vid stallet så att det inte händer någon olycka.
Gott slut och ett riktigt gott nytt år.