lördag 23 januari 2010

Urra & Nova


Se vilken fin böjning, just här går hon lite för djupt. Men annars ser det riktigt bra ut. Fin sits, Urra!

Det börjar bli mycket syrran med hästarna nu och mindre jag med hästarna. Jag har haft ännu en natt med dålig sömn, har ingen ork i kroppen.
Syrran har därför ridit Nova även idag. Hon red dressyr på stallplanen med min hjälp. Det gick riktigt bra efter ett tag. Nova behöver lång uppvärmning innan hon börjar släppa efter, sedan blir det en rejäl förbättring. Hon biter sig gärna fast i vänster sida och skjuter ut höger bogen, men mot slutet såg man inget av detta. Himla roligt att stå på sidan en gång, ska se till att det blir fler gånger. Syrran kom på den smarta ide´n att vi kan byta av varandra under ridpasset (Nova orkar mer än vad vi gör).
Tilda ska ta hand om lillen idag. Bra då får han oxå komma ut lite.

4 kommentarer :

Ingela sa...

Jag hade också syrran med mig till paddocken idag ;o) Men hennes dotter isa som endast är 4 år stod för ridningen av Trollrik =)

MoM sa...

Nu har Urra ridit två dagar i rad, härligt. Det är bra med avslösning ibland. Det kan bli för mycket av det goda och du har ju deltagit idag iaf.

Urra sa...

Det har faktiskt varit roligt och jag är mycket piggare nu. Vardagarna som varit har jag varit så himla trött, sovit mycket, men trött på morgonen så jag knappt tagit mig upp och trött på kvällen så jag somnar ifrån TV och tidningar.

Jag behövde nog stalluften i några dagar för att bli pigg igen.

Kerstin sa...

Härligt med lite avlastning! Kul och skönt att ni kan hjälpas åt. Det saknar jag ibland. Har försökt hitta ngn som vill hjälpa mig med Sydney ngn gång i veckan, men det verkar tji... Jag kanske skrämmer iväg dem..hi hi!!