söndag 10 januari 2010

En till dag med sol



Härliga sol och varmare väder -9°, helt underbart! Just nu känns det som att våren närmar sig, så det är bara att njuta så länge det varar.

Jag och syrran red/körde till Sörnacksta idag, hästarna var jättefjantiga för allt. Vi mötte två skotrar vars chaufförer var jättesnälla och stängde av motorerna när vi kom. Tack för det!

Gjorde iordning Nova i boxen idag, hon är nu precis som vanligt inte ett dugg grinig. Jag hade fullt sjå att kunna borsta henne för hon vill gosa hela tiden. Däremot har "lillen" börjat få olater han bet syrran i höften när hon tog på honom täcket. Han behöver nog fostras lite den lille.

Vi ska prata med en klasskompis till Lilly om hon vill vara medryttare på Love, till en början en dag i veckan. Vi behöver någon som kan galoppera och rida honom lite mera än vad Lilly än så länge klarar av. Vi får se om Tove vill och om hon får för sina föräldrar...

2 kommentarer :

MoM sa...

Kul om Lilly kunde få en kompis med sig i stallet. Vi kan ställa upp och följa med ibland i mån av tid.

Urra sa...

Det var verkligen en superhärlig dag i stallet. Solen gör att jag får lite extra energi, förutom hästenergin jag får i stallet.