fredag 5 februari 2010

Syrran & barnen


Lukas & Love

Idag tog syrran med sig Linn, Lukas och Lilly till stallet. Dom blev glatt välkomna av Nova med ett gäng gnäggningar (hon var sig lik idag). Barnen gjorde iordning Love, Lukas var först att rida. Linn föredrog att rida på Lilly. Sedan var det Lillys tur att rida, inga avramlingar idag, skönt.


Lilly & Love, det är Linn som sitter i stora snöhögen

Novas sår blev omlagt av syrran och pappa. Jag måste säga att läkningen går sakta, det har läkts ihop kanske 1 cm, 2 cm kvar alltså. Det är åtta dagar sedan hon gjorde sig illa och har stått i box hela tiden. Stackarn!
(Urra du får gärna kommentera och berätta hur ni hade det i stallet, Lilly säger inte så mycket.)

Jag känner mig lite bättre idag, nu ska man få tillbaka lite krafter oxå.

5 kommentarer :

Kerstin sa...

Så fina bilder på söta ekipage!!

MoM sa...

Härligt att se barnen rida på den lilla sötisen. "Urras" lektion för Lilly funkade jättebra. Kul att hon klarar av honom utan några svårigheter.
Lukas ser ut som en liten pamp på Love om man tittar på bilden.
Det verkar inte som om Nova saknar dig ett dugg, hon blir ju omoysslad ändå. Nu blev du ledsen, va? Självklart saknar hon dina kliningar jättemycket. Friska på dig så du kan göra nå´n nytta.

Urra sa...

Barnen var jättesnälla. Dom gjorde i ordning Love. Lukas sa att Lilly och Linn fick lära honom för dom vet ju mer om hästar än vad han gör. Jag borstade Nova och kliade henne på ditt specialställe, vid manken. Hon höll nästan på att ramla för hon tyckte det var så skönt.

Love var lite busig och skulle inte gå ut på vägen när Lukas red honom, även fast jag höll i honom så höll han på och konstlade. Sen när Lilly red honom lydde han henne jättebra. Fast det syndes att Lilly var lite orolig. Hon slappnade av lite på slutet när hon kände att hon fick Love att göra det hon ville. SEn tog jag in Love och barnen lekte i snön. Efter det tog vi hand om Novas sår och pappa mockade en gång till åt henne.

När vi var klara ville inte barnen åka hem för de hade så roligt.

Maria sa...

Låter som en härlig e.m, hade gärna velat vara med.

MoM sa...

Se nu till att bli riktigt frisk. Du vat vad mycket roligt du har som väntar. Krya på dig.