lördag 27 februari 2010

Måna om...

...hästarna! Förstod det, syrran är i stallet igen, för att låta hästarna vara ute i hagen. Hon ska låta dom vara ute, så ska jag åka upp och ta in dom strax efter fem. Dom andra hästarna är inne nu, så inga andra hästar kan komma till skada om våra smiter ut.

När hon kom till stallet var Karin och Tilda där med Agnes och hennes pappa. Rex som Karin och Tilda ska ha kommer ev. på måndag. Kanske kommer det en häst som heter Fanny oxå, Agnes häst, dom var i stallet för att titta hur det ser ut.

Undra hur det blir då, vi har varit själva med stallägarn ett tag nu. Man sprider liksom ut grejerna och får sina egna rutiner när man inte behöver ta hänsyn till någon annan. Det är dessutom jättetrång i den s.k sadelkammaren. Det finns inga sadelhängare, mer än dom som vi köpt, inga krokar mer än dom som vi köpt och vi har grejer på allt. Det blir till att storstäda för att rymmas med fler grejer, sedan får väl dom nya köpa hängare till sig.

Det blir nog inga problem, allt löser sig. Det blir riktigt riktigt roligt med lite liv och rörelse och kompisar som man kan rida ut tillsammans med, det saknar man faktiskt ibland. Hoppas det är trafiksäkra och trygga hästar som kommer. Det blir bra!!!

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hoppas ni får trevliga och bra stallkamrater! Saknar sällskap iblan, här ute på "löta" men samtidigt är det skönt att vara själv oxå....

Kerstin sa...

Anonym , det är jag det.... ;) Iaf idag...

MoM sa...

Kul att få nya rid o hästkompisar. Det blir nog livligt i stallet framöver. Nova kanske kan få något annat att roa sig med än hingsten.
Lycka till med de nya stallkompisarna.

Urra sa...

Det ska bli härligt med lite fler ridhästar i stallet, så kanske man kan få lite ridsällskap.