torsdag 10 maj 2012

Långritt


Lilly och jag var i stallet vid halv fem. Fixade iordning två lugna och harmoniska hästar och begav oss sedan ut på en ridtur...


Här är en liten del av sandtaget, efter detta börjar alla underbara ridvägar som aldrig verkar ta slut...


Kolla in underlaget, helt underbart! Det var första ridturen för Lilly på det nya stället. Kan lova att det kommer att bli fler, hon ville aldrig vända :-) Men efter att vi ridit i femtio minuter tyckte jag att det var dags. Vi hade ju lika lång väg tillbaka... Och magen började kurra efter lite mat!


Här är vi på hemväg, det är sjön vid Östtjärn som man ser längre fram. När vi red hemåt mötte vi en man som känner Lillys farfar, det var lite kul! Vägen vi ridit idag går till Sidsjön. Så den har vi ridit en bit av förut, men från Sidsjöhållet :-)

När vi var tillbaka i stallet, efter en och en halvtimmes ridning, var det lite jobb kvar. Hästarna skulle borstas, det skulle mockas, fyllas vatten och fodras! Vi var hemma igen strax före åtta. Gissa om det var gott med mat då!

Men vi hade underbara timmar tillsammans i stallet, kvalitetstid min dottern, härligt!!!

3 kommentarer :

MoM sa...

Låter helt underbart, lite avundsjuk på era mysiga mor - dotter stunder. Passa på Maria, snart flytar hon hemifrån.

Urra sa...

Gud vad härligt det låter. Blir riktigt avis. När ni red mot Sidsjön, var det förbi bommen?

Ingela sa...

Ja visst är det nice ;o), fortsätter man den där sandvägen på berget kan man komma ner till mitt hus , den dä rstigen vi har bakom husknuten som går upp till skogen berget ;o) men det är lite för mycket vattenhål uppe på berget för att det ska vara helt kul att rida runt, vilket man då kan göra och komma tillbaka på grusvägen mot östtjärn, en rejäl tur ;o)
Här är andra änden, eller från andra hållet ;o)
http://becausetrollrik.blogg.se/2011/october/stigen-himlen-runt-hornet.html

http://becausetrollrik.blogg.se/2011/october/till-vanster-mellan-trad-och-gran.html

Kul å kolla lite kartor på eniro kanske!