fredag 4 maj 2012

Hästarna har flyttat


När jag äntligen slutade jobbet, var hästarna redan flyttade... Pappa (vår privata hästdräng) hade precis mockat ur transporten. Flytten av hästarna hade gått bra...


Här springer Love och Mistral runt i nya hagen. Nova ser mest ut att fundera vad dom håller på med?


Mistral var väl den som hade varit lite orolig, om jag förstod allt rätt. Love hade sett nyfiken ut och fått mycket spring och hopp i benen :-)


Jag fick följa med ikväll när dom skulle in. Mistral var nog lite ledsen av att inte få stå i samma stall som Nova och Love. Han gnäggade mycket och var lite orolig i boxen. Han står i ett eget litet stall med stallägarnas mini-shettis, "Myggan". Nova var oxå lite orolig, men hon har ju Love på andra sidan halvväggen, så hon lugnade sig nog snabbt. Hoppas att de sover gott inatt, dom små liven...


Här är sadelkammaren...

Imorgon ska vi städa ur oss ifrån Klisstallet :.( och transportera alla prylar till ny-stallet. Sedan bör nog Nova bli riden imorgon oxå. Syrran är dyngförkyld, så vi får se hur hon mår imorgon.

2 kommentarer :

Hästdrängen sa...

Inget roligt väder att flytta i precis. Alla inblandade var blöta och kalla. Nu ska vi hoppas att de små liven finner sig väl tillrätta i det nya stallet.

Kerstin sa...

Blir nog bra, de har ju ändå kvar er. :)