onsdag 26 januari 2011

Lite bortskämd

Det är jag det, när det gäller mina arbetstider...
Min chef har gått med på att jag bara jobbar 87,5% (har en 100%:ig tjänst), vilket gör att jag tre dagar av fem är hemma vid en ganska bra tid efter jobbet. Vilket i sin tur gör att jag "typ" hinner med jobb, familjeliv och hästar.
Tyvärr måste jag kanske snart gå upp i tid och börja jobba heltid, det skrämmer mig lite. Jag kommer då att få alldeles för stressigt för att hinna med allt och då är det hästtiden som jag måste dra ner på. Vill inte, vill inte jobba mer än vad jag gör nu!!!

Idag har jag tex jobbat heltid, då tappar jag sugen och orken helt för att åka upp och rida. Det har alltså resulterat i att Nova får vila idag, jag som tyckte att hon behövde extra ridning idag. Fy vad dålig jag känner mig nu, men jag orkar helt enkelt inte...

Syrran och dotra min har i alla fall varit i stallet. Syrran har "som vanligt" fixat med mockning, fodring, vattning och sånt, medan Lilly var ute och red Love i fyrtiofem minuter. Lilly tar verkligen ansvar för hästen sin nu, det är kul!

4 kommentarer :

Urra sa...

Herregud, du är inte dålig för att hon står idag. Det är väl ändå helt ok att hon står en dag i veckan??? Nu får du väl ändå ta och lugna ner dig.

Nova mår absolut inte dåligt.

Maria sa...

Nä kanske inte, men hon blir så himla pigg och busig!!!

Kerstin sa...

Men du/ni rider ju så mkt ändå. Ja, det är tufft att jobba heltid och ha häst.. Men man liksom vänjer sig vid det oxå..

MoM sa...

Jobba du heltid men skit i all övertid. Räknar du ut de timmar du går in och jobbar för de som är sjuka så blir det en heltid.
Nova klarar sig nog men gör du?