torsdag 13 januari 2011

Överraskning


Lukas och Love i somras

Slutade tidigt idag, härligt kom iväg ut och red medan det fortfarande var ljust. Efter att ha ridit ett varv runt travbanan kom syrran och Lukas till stallet. Vilken överraskning, det var jättelänge sedan Lukas var i stallet och red.

jag fortsatte att rida Nova fram och tillbaka på Klissvägen, när jag kom tillbaka till stallet fick jag en till överraskning. Där på stallplanen sprang Kimberly omkring lös, hon hade gått igenom tråden. Så nu har vi två rymmare, fångade in Kimberly och fortsatte sedan rida.

Nova var glad och väldigt pigg, hon har blivit som förbytt. Är alltid framåt och pigg nuförtiden, så himla positiv. Lukas red med mig några varv runt travbanan, det gick jättebra. Både Lukas och Love skötte sig bra. Lukas ser mycket säkrare ut i sadeln nu efter att ha gått på ridskola, bra jobbat killen!

Nu är det färdigavkopplat, ska läsa Riktlinjer för likabehandlingsplan, kul, not!!! Sedan ska middagen fixas oxå ska egentligen julen bort och huset städas, hm får se hur mycket som blir gjort... Det finns ju fler dagar!

1 kommentar :

Urra sa...

Lukas var så nöjd med tiden i stallet.