måndag 5 mars 2012

Dramatik


Våran älskade lilla Dumle...

Karln min ringde när Lilly och jag var i stallet, det hade varit dramatik hemma. JC hörde hur något pep, när han tittade ut stod räven över Dumle. Räven hade alltså hoppat över stängslet in till hagen och tagit vår söta lilla kanin! JC öppnade fönstret, skrek och bankade för fullt, då kom Dumle lös och sprang in i buren. Så han klarade sig, men han är i chock, lill-stackarn! Vi kan inte se att han har fått några skador, men han är väldigt, väldigt skygg. Så himla läskigt! Räven har smugit runt här, det var därför vi byggde ett riktigt hagstängsel... Tyvärr höll det inte räven ute!!!

Syrran är i fjällen med familjen så nu är det Lilly och jag som har hästarna. Vilket säkert inte blir någe extra jobb. Idag har snälla pappa varit upp och mockat till alla hästarna, tack för det! Syrran har fixat en tjej, Ida som ska ta hand om lilla-Love i veckan. Sedan får Lilly oxå ta mera ansvar. Ikväll har vi skrittat efter vägarna en timme. Det är fruktansvärt dåligt underlag. Hårt, isigt och knaggligt, blä!!! Så himla bra att vi fick skjuts till Färsta igår. Blir nog till att skritta resten av veckan, boring!

3 kommentarer :

Urra sa...

Stackars lilla Dumle. Vilken himla tur att Jörgen hörde honom. Det stärker ju hästarnas ben om ni fortsätter så, dvs skrittar en timme.

MoM sa...

Byggmästarna måste snarast bygga nå´t smart till Dumle så att den djävulska räven får tji.

jossan sa...

Sv: Tackar! :D