måndag 22 november 2010

Ramlat av

Ja, idag hände det. Efter att ha överlevt en värstingdag på jobbet fick jag äntligen åka till stallet. Där överlevde jag en avramling från krutdurken Nova. Hon är helt galen!

Kände direkt när jag red iväg med Tilda och Lilly att Nova behövde få springa, det liksom bara kryper i skinnet på henne. Efter att ha skrittat några varv runt travbanan tog Lilly in Love. Tilda och jag började trava, då hände det. Nova bara flög i luften som en galning, och jag damp i backen. Så även avramlingen överlevde jag. I´m a survivor !!!
När Tilda tog in Mellen så fortsatte jag att låta Nova springa ett antal varv runt banan. Det blev några bakutare, men inga större bravader. Hon är verkligen pigg nu.

Nu ska jag ladda för morgondagen. Även imorgon är all personal på jobbet sjuka, jag är den enda ordinarie som jobbar. Men jag tackar gudarna så länge jag slipper magsjukan som de andra har.

2 kommentarer :

MoM sa...

Härligt med en survivor, hur skulle det annars se ut. Vi vill att du absolut inte trillar av igen. Det är inte alltid det slutar så här bra, tänk på det du. Sätt på Nova täcket så hon inte behöver ge järnet pga att hon fryser.

Urra sa...

Då blir det väl min tur nästa gång, usch jag bävar. Hoppas du överlever dagen.