måndag 15 november 2010

Kristina provrider Love


For till stallet efter jobbet för att mocka och ge hästarna vatten. Vilken energikick, passade även på att gosa lite med dom.

När Lilly kom ifrån skolan for vi till stallet för att en tjej som heter Kristina skulle provrida Love. Dom hade alla odds emot sig... Hon red på travbanan där stallägarn höll på att skotta med traktorn, det var mörkt, plus att Nova och Mellen sprang som några dårar i hagen (dom var rädda för traktorn). Love skötte sig exemplariskt, brydde sig varken om traktorn, mörkret eller sina springande vänner!
Kristina tyckte att han var härlig, pigg och glad. Jag tror Love njöt han oxå, fick springa i full galopp efter långsidan på travbanan, det var länge sedan...
Hon ska rida honom igen på lördag. Sedan kanske vi har en betalande medryttare till honom i alla fall en dag i veckan, önskar att hon kunde två dagar, men man kan väl inte få allt!

Lilly och jag blev kvar i stallet en stund till för Mellen fick behandling av "Jossan", det var intressant. Vi hade lite svårt att slita oss och åka hem, men magen kurrade och var hungrig.

1 kommentar :

Kerstin sa...

Härligt att det gick så bra för medryttaren, den till tänkta.

Ang stövlarna så tror jag inte du ska hänga upp dig på att det är plastigt på utsidan, brukar inte spela ngn roll på sådan skor.