fredag 22 april 2011

En underbar dag

Jag har sovit gott inatt, äntligen! Sedan har jag haft en underbar dag, i lugnt tempo, det behövde jag verkligen. Vi började dagen med bacon & ägg-frukost ute i morgonsolen, kan det bli bättre!

Inget har blivit som jag trott... (Tänk om jag kunde lära mig någon gång att inte ta ut saker och ting i förskott!!!)
Jag skulle t ex fixa intag av hästarna själv för både syrrans familj och Tilda & Karin skulle bort. Så blev det inte, Tilda är kvar hemma. Så hon och en kompis till henne har ridit Kimberly och Nova idag, vilket gjorde att jag har varit hemma och fixat på gården hela dagen, fått massor gjort. Lilly och karln min har oxå varit ute och grejat, riktigt mysigt. Vädret har dessutom varit underbart!

Tyvärr hade Love tappat en sko, så jag har lekt hovslagare idag. Är riktigt stolt faktiskt, har tagit av dom andra tre skorna på honom, så nu är han barfota. Han stod som ett litet lamm medan jag bökade på med "småfossingarna"!

Nu är alltså garaget städat, buskar klippta och gräset krattat. Och allt under avkopplande former, typ!
Tilda ska ta hand om Nova imorgon oxå. Jag har haft hästfritt i flera dagar nu, känns riktigt, riktigt skönt. Tror att jag behöver det ibland när det har varit för mycket runt omkring. Konstigt det där... Har ju hästarna för att få avkoppling och ett nöje, men när det blir mycket av allt, så blir det även för mycket med mina "stora älsklingar"!

Nu ska jag se en film med min lilla familj, sedan sova gott en natt till!

Glad Påsk på er!!!


Nu är det typ sommar, kaninen har fått en stor hage, dessutom spelar Lilly och pappan badminton mot kvällskvisten, härligt!

2 kommentarer :

Urra sa...

Härligt, det är bara att fortsätta att njuta. Bra att,du kan fixa hovarna då kan vi spara massor av pengar.

Kerstin sa...

Fördelen med att ha dem inhyrda eller ha medryttare, att man kan få ledigt!! Det är nog det enda jag saknar ibland..
Ha en fortsatt trevlig helg!