söndag 3 oktober 2010

Hästdag...

...som vanligt på söndagar.


Lilly och Love från ifjol...

Det började med att Lilly och jag for upp till våra hästar. Vi skulle rida upp mot Kliss, men hästarna var jättefjantiga (speciellt Nova), för det var "dyngblåsigt" oxå var det massor av folk ute på promenad. Vi valde att vända och red på travbanan istället. Det gick bra, vi tränade mycket övergångar mellan trav, skritt och halt. Himla nyttigt för Love som bara vill springa, Lilly har verkligen börjat få kläm på honom. En kortare galopp blev det oxå. Efter vi ridit i femtio minuter tog Lilly in Love och jag red en stund till men Nova.
Woow, vad det gick undan, hon fick nåt tok-ryck i galoppen och for iväg som en katapult samtidigt som hon brallade... Fatta, jag satt kvar, ett plus till mig!!!
Vi hade ännu en härlig söndag i stallet.



Ikväll har vi varit i Färsta, Lilly red Nöten igen. Hon fick kämpa som sjutton idag, han var jättetjurig, men det var Lilly oxå. Dom fick turas om att rida först och bestämma vad dom skulle göra. Ganska nyttigt att planera i tid så alla hinner göra det dom ska och att klara av att rida först. Det var då Nöten tjurade som värst, han ville inte vara först. Efter lektionen fick Lilly beröm av ridläraren Elin. Kul, man växer av lite beröm...

5 kommentarer :

Urra sa...

Vilken balans du verkar ha. Nöten var tjurig med Linn oxå, hon tyckte inte alls det var roligt idag.

Kerstin sa...

Duktiga du som satt kvar!! Tjurigheten vinner!! ;)

MoM sa...

Hur känns det i din rygg efter Novas hallaballo? Snyggt av dig att sitta kvar, du vann.
Lilly verka ha fått kämpa en hel del med tjurnöten, då är nog Love ett snäpp bättre, eller hur?

Ingela sa...

Ja, visst vara det bra fotomodeller ;o) på hemsidan!

Du har lyckats vara ute på lite ridturer iallafall!

Jag har varit i Göteborg på kurs !
Så nu är jag online igen! Skulle du vilja ha behandling i veckan eller till helgen, med tanke på ledighet osv. Funkar jättebra fre lö tex,
Vänstersidan kanske är redo för omgång 2 (den var ju i processläge och låg lågt andra gången när högersidan tog för sig istället ;o)
Och kan behöva uppföljning!

Vi hörs!

Anonym sa...

Tjurig pålle men hon reder ut det bra! :-)