tisdag 30 mars 2010

Uppskattning

Det kände jag för Nova idag... Red med syrran och Rex idag, han var hetsig och olydig. Det var då jag kände att jag verkligen uppskattar Nova (helst nu när hon håller sig i hagen), hon är glad, lydig och lagomt pigg. Kan det bli bättre? Vi red runt travbanan, Rex hetsade och slängde upp huvudet hela tiden, var riktigt besvärlig. Han nockade syrran en gång, i och för sig utmanade hon honom, men det ska man väl kunna göra oxå. Vi delade på oss och jobbade hästarna var och en för sig. Mycket arbete i trav, galopp, trav, galopp oxå halter med jämna mellanrum. Rex såg så fin ut dom sista varven. Syrran är verkligen duktig, han gick i låg stadig form och gjorde jättefina galoppfattningar och avsaktningar mot slutet. Nova skötte sig kanon.

Igår red Karin Nova med Tilda och Rex. Vi ska hjälpas åt med hästarna ett par dagar i veckan, det känns skönt.
Imorgon ska Nova vila och en kompis till Tilda ska rida Love, jag har alltså helt hästfritt imorgon, hm...

Har även gjort av med massor med pengar idag pga tandvärk. Hela kalaset skulle gå på 9760 kronor, men eftersom jag har högkostnadsskydd blev summan bara 5092 kronor. Suck har kunnat gjort roligare saker för pengarna. Köpt hästgrejer tex...

3 kommentarer :

Urra sa...

Hoppas att du inte får en fruktansvärd tandvärk inatt.

Jag är helt säker på att du skulle rida Rex lika bra som mig om du bara trodde lite mer på dig själv. Det skulle kanske tom gå bättre för du skulle nog inte utmana honom som mig och ofta är du lugnare i din ridning än vad jag är.

Kerstin sa...

Hoppas tandvärken försvinner, inte kul.

Jörgen sa...

Lugn gumman, det ramlar in minst lika mycket i vinstpengar ikväll ska du se... Det är ju V64 idag!