torsdag 18 mars 2010

Ett nytt sår

Idag när jag tog in Nova hade hon ett nytt sår på ballen på vänster fram. Även denna gång ett broddtramp, hon var inge varm och såret var rent.
Annars var Nova sig precis lik, ville gosa hela tiden när jag skulle borsta henne, tycker inte att hon har varit sig riktigt lik på senaste tiden. Men nu verkar hon vara som förut, skönt. Tog genvägen bort till paddocken, helt underbart. Hon kändes samarbetsvillig och smidig. Tyvärr är underlaget vidrigt, men det gick bra att göra skrittövningar. Mycket skänkelvikningar, några framdelsvändningar och bakdelsvändningar, jag känner mig så nöjd med henne. (Syrran, vad gjorde du sist när du red dressyr med henne?)
Vi travade och galopperade lite på vägen, Nova var jättepigg och jätterädd för traktorn. Vi hade en härlig ridtur på dryga timmen.

Fick mocka till stallägarns hästar, han hade haft ett rejält astmaanfall och var fortfarande medtagen. Bra när man kan hjälpas åt...


Hem fixade middag, sedan upp till stallet igen, denna gång med Lilly.
Lilly och Love tränade lite horsemanship, sedan körde vi Love. Han var oxå glad och samarbetsvillig. Vi har dragit ner på träningen med honom, han blir alldeles för taggad när han har bra kondis. Han blir så peppad att han nästan blir svårhanterlig, den lille.

Ikväll har jag hämtat upp Henke och Lukas i Huljen efter att dom lämnat tillbaka traktorn som vi använde till hagskottningen.

Det har varit en bra dag, men nu är jag trött.

2 kommentarer :

Urra sa...

Det är väl regelbundenheten av träning som ger resultat.

Jörgen sa...

På bilden ser han ju nästan ut som en ardenner jämfört med dig! ;-)