lördag 29 augusti 2009

Nya Nova



Tror att jag kommit på varför Nova har blivit så pigg och positiv på sistone! Både jag och syrran har tyckt att hon känts som en helt ny häst. Nästan som att rida Starlin igen - pigg, positiv och lyhörd! Har funderat hit och dit om olika anledningar:
1) fått bättre kondis,
2) fått i sig extra foder som Lotus får,
3) träning för Pia...
Men... det är ju såklart den Kraniosakrala behandlingen som börjat ge effekt! Maja som behandlar hästarna frågade förra gången om hästarna blivit piggare, fast då hade vi inte märkt nån större skillnad... Men nu, efter andra behandlingen, är det verkligen en märkbar skillnad. Nova verkar må prima, härligt!

Idag rider syrran Nova och Anja rider Love. Blir nog skönt för syrran med en ridtur innan hon ska hem och ha barnkalas för Linn som fyller 5 år...
Själv ska jag på Open Trot med familjen, det ska bli roligt! Vädret är dessutom perfekt, sol, vindstilla och lite höst i luften... Jag har t.o.m gjort en v.75 rad, hoppas nu på en rejäl vinst!
1) 10,12
2) 3,6,7,10,11
3) 3
4) 1,5,11
5) 2
6) 3,9,12
7) 3,7

3 kommentarer :

Jörgen sa...

Snygg bild på Nova! Hon ser ju skitsnygg ut!
Förresten, tack för en härlig dag på Open Trot idag, och grattis till 6 rätt! Jag pluggade i flera dagar och fick bara 5 rätt... :-)

Urra sa...

Jättefin bild på tjejen. Vi hade en jättebra tur i skogen och på ängen. Vi busred lite, tog full galopp på ängen och det gillade vi båda. Först var vi ett varv runt elljusspåret i skritt och trav, sen ängen sen tog vi ytterligare ett varv på spåret. Då tog vi mycket galopp men vi skrittade sista halvan.

Malin sa...

Men OJ VILKET JÄTTEHINDER URRA!! :P

Men visst är det kul :D