onsdag 5 augusti 2009

Cirkus med L&L


Nu har Lilly gått om mamma vad gäller konster till häst iallafall

Lilly och jag har varit i Birsta, shoppat kläder och ätit en god lunch. Det var riktigt mysigt, vi blev inte ens sura på varandra (vilket vi brukar bli när vi ska shoppa).

Har inte ridit idag, det är så fruktansvärt mycket flugor. Också är jag inge ridsugen alls, vet inte om det beror på att Nova är lite bångstyrig (vilket kanske inte är så konstigt) just nu. Önskar att Elena vår tränare varit hemma, hon är på Irland och jobbar på en hästgård. Ska vara borta ett helt år, synd, det var så himla roligt att träna för henne.
Syrran har idag tagit kontakt med Pia Eriksson som var hennes tränare för typ 20 år sedan, så på tisdag ska Pia hjälpa oss. Det blir spännande, tror det blir lite roligare att komma igång och träna för någon igen.
Vi som köpte häst för att rida i skogen och bara mysa. Har nu insett att det inte är tillräckligt, vi vill kunna göra lite mera. Som att t.ex träna dressyr och syrran hoppar mer än gärna. Nu är det bara att hoppas att det funkar mellan Pia och oss tills Elena kommer hem.

3 kommentarer :

M o M sa...

Kul att cirkusen har flyttat till Sidsjön!!!!!!!! Borde inte Nova få lite bättre kondis innan ni sätter igång och tränar för Pia? Ni kanske vill att hon ska få se när hon är bångstyrig och även få hjälp med det? Hoppas att det kommer att gå bra och framförallt att Nova håller sig frisk. Ni får väl ta det lilla lugna.

Urra sa...

Lilly får börja träna voltige, det vore kanske nåt för henne. Varken Nova eller hennes ryttare har speciellt bra kondis så vi får ju vara ärlig mot Pia och erkänna det. Däremot tror jag vi behöver hjälp nu så vi kommer vidare. Sen red du ju faktiskt igår när det kom till kritan.

Emmy sa...

Härlig bild! :D