söndag 13 mars 2011

Jobbigt, men kul!


Det går alldeles för lång tid mellan varje träningspass. Vi kommer liksom aldrig vidare, det blir till att börja om varje gång. Lite trist, men inte så mycket att göra åt. Det har varit sjukdomar, ryggont och häst som haft svällt ben...


Hur som helst blev det ett hårt träningspass, både Nova och jag var trötta, men kul det är det. Travarbetet var helt ok, hon trampade på bra, när jag red rätt.


Däremot var galoppen hemsk, hon bara sprang och sprang. Huvudet rakt upp och full fart, mycket var som vanligt mitt fel, Nova gör alltid sitt bästa. Det blir typ inget galopparbete hemma pga underlaget, det kan man inte göra mycket åt. Jag ska kanske träna på torsdag igen, om inget oväntat händer förstås...

Lilly har mått jättedåligt i helgen, igår illamående som slutade med att hon kräktes som en tok. Idag är hon yr och helt orkeslös. Lillgumman mammas!!!

(Det är Tilda som är fotografen).

2 kommentarer :

MoM sa...

Som vanligt är Tilda en utmärkt fotograf, vad månne bliva???
Härligt att få rida inomhus och kunna jobba på. Klart att Nova tycker galoppen är jobbig, hur mycket sån´t har det blivit i vinter.
Hälsa hjärtat att hon ska krya på sig.

Elisabeth sa...

Fin är hon i alla fall Nova! Hoppas lilltjejen är bättre, det går otroligt mycket eländesvirusar nu. Hade som trott att sportlovet skulle sätta stopp för det men det verkar inte så. Tycker att ni är väldigt duktiga på att hålla igång även om det kommer saker emellan ibland.