tisdag 3 november 2009

Körning


Love i somras (kolla in pälsen)

Skulle egentligen bara upp och mocka, men det var ok för Lilly att jag körde Love. Tänkte ta några varv runt travbanan med honom. Det var så härligt och han är verkligen rolig att köra så det slutade med att vi blev ute i drygt 45 minuter. Jag som bara skulle upp fram och tillbaka, blev i stallet i 1,5 timme. Härligt!

4 kommentarer :

Urra sa...

Det är som vanligt när det gäller dig. När du kommer till stallet kan du vara där hur länge som helst. Vilken tur Love hade som fick sig en ordentlig genomkörare. Blev det travbanan hela tiden? Jag kan tänka mig att du var vacker när du kom hem.

Maria sa...

Jag började med att skritta ner till asfalten och vände där så han skulle få jobba lite uppför backen. Oxå fick han lite hårdbröd som vanligt av Perras pappa. (Love tjurade till lite och ville inte gå därifrån, fniss).
Sedan blev det travbanan, dom tur var hade det torkat upp ganska bra, blev alltså inge skitig!!!

- sa...

Vad härligt att du känner så Maria! Nu blir jag superglad. För även om jag inte hade tiden över för henne så saknar jag henne då och då.

Hon var en så mysig häst att ha i stallet. Betydligt lättare än fullblodstjejerna som står här nu. ;)

Jag kikar in på din blogg då och då och det är så skönt att läsa, för hon verkar ha det så bra hos er. Varierat arbete, ridturer i skogen, hästkompisar och mycket gå i hagen. Precis som det ska vara!

Jättekul att ni tar hjälp av en tränare också, kan vara skönt att ha ett litet extra stöd när man håller på med en yngre häst. :)

Klappa Nova från "gammelmatte" och hälsa att vi saknar henne här nere!

Jörgen sa...

En korsning mellan häst och teddybjörn, va? ;-)