lördag 8 mars 2014

Sol och vind

Vaknade som vanligt tidigt var nere hos hästarna redan halvsju imorse! Fantastiskt fint väder men väldigt, väldigt blåsigt...
Syrran och jag tog en lång skrittur i solskenet. Vi tog det lugnt med tanke på Novas ben, som förresten såg mycket bättre ut idag :-)

Syrran och Dixie travade och galopperade lite, men det blev mest skritt även för dom. Lägg märke till den blå himmelen, fantastiskt!

När vi kom tillbaka upptäckte vi ett träd som hade rasat tvärsöver hagen... Inte konstigt att hästarna var lite oroliga. Henke fick såga och laga hage.

Detta träd gungade så hela marken gungade. Henke valde då att ta bort det innan det rasade av sig själv. Ser ni lill-Love, han vill alltid va med när något händer... Han är så otroligt social just nu, han blev knappt rädd ens när trädet föll.
 Klicka här så får ni se en film som syrran filmat hur marken gungade av rötterna!

Har precis ätit lunch nu ska syrran och jag ner till hagen och slå ner ny stolp eftersom elbandet satt på trädet som sågades ner.

Jag är apallergisk, beror nog både på alpollen som visst är hög och för att fina Lusen-katten tillfälligt bor hos oss :-(

3 kommentarer :

MoM sa...

Många händelser på LD idag. Lite orolig över din allergi. Skicka Lusen till "Urra" så är ett problem ur världen. Just ja, han är ju tratträdd!

Urra sa...

Det var en superdag,ända nackdelen är att jag bara vill vara ute och greja

Elisabeth sa...

Skönt att ha någon som kan ta ned träden i tid. Det har allt varit en äventyrlig vinter när det gäller blåst. Ni verkar ha en härlig tillvaro där uppe på andra sidan berget :)