torsdag 7 juni 2012

Nu du Nova!


Nu blir det hårdkörning med fröken Nova här framöver...

Gunilla Nylander tyckte att vi var alldeles för snälla med Nova sist när syrran var och tränade. Hon måste börja och jobba och få upp lite kondis. Så idag fick Novis kämpa på ute i skogen. Man tror att hon håller på att dö av trötthet när man rider bortåt, men så fort man vänder så orkar hon minsann! Idag fick hon galoppera både bortåt och hemåt utan att slappa till sig, så det så!!!


En trött Nova efter hårdkörningen


Har även fixat med Mistral, gjorde allt utom att massera honom, detta gjorde jag igår. Glömde nog att mocka hagen, mockade bara i skjulet. Hm, kanske därför som det gick så fort idag. Fixade honom, red Nova, smörjde på Switch på Nova och Love. Ja det var väl typ allt, och det tog bara lite drygt tre timmar, det tar sig!

Vi måste komma oss för att ta träck-prov på hästarna, för alla tre står och kliar svansarna...

1 kommentar :

Kerstin sa...

Mycket knott, kanske därför de kliar?
Åhh, stackars Nova... hi hi
Sv: Man får tycka saker är jobbiga och tråkiga, det finns alltid de som har det värre. Vad är mina tråkigheter motför en familj som drabbas av cancer, vad är deras öde mot ett barn som tappar båda sina föräldrar...Finns ALLTID de som har det värre, men det betyder inte att man inte får lida själv. ;)