måndag 7 september 2009

Lilly och jag



Idag har Lilly och jag haft en bra häst eftermiddag. Hämtade Lilly på skolan direkt efter jobbet. Vi for och köpte en korv med bröd och en mjukglass, sedan bar det av till Grafströms för att kolla på en westernsadel. Tyvärr såg den för stor ut för lilla-Love och Lilly tyckte att den kanske var för liten åt hennes sits. Vi vet inte riktigt hur stor en westernsadel kan va på en shettis, den är 10 cm längre än hans engelska sadel... Lilly får nog lära sig westernridning i gamla sadeln, det må väl gå det oxå!
Efter vi bytt om bar det iväg till hästarna. Lilly tränsade Love längst ner i hagen sedan hoppade hon upp barbacka och red upp till grinden. På väg dit hoppade dom över ett dike, det gick kanon. Min duktiga tjej!!!
Vi tog ett varv runt spåret och red lite extra upp och ner i backarna, nu ska det bli muskler av. Hästarna var glada och härliga (ryttarinnorna oxå). Jag lyckades faktiskt låta bli att stressa, jippi!

1 kommentar :

Urra sa...

vad härligt att ni kunde ha en sån bra dag hos hästarna. Det måste vara lyckan för dig, det som du verkligen längtat efter.