fredag 28 oktober 2011

Ännu en provridning

Syrran och Lilly var och provred Zacc för andra gången igår, denna gången i skogen. Jag avstod ridningen, är dom nöjda så är jag nöjd.. Dom var riktigt nöjda, han hade skött sig super, så vi är nu väldigt intresserade av honom. Men det är visst en till tjej som har provridit honom och är intresserad...

Nova hann jag rida innan vi for till Zacc, hon kändes pigg och glad igår. Hon har ju inte varit riktigt sig själv ett tag, men igår var hon som vanligt, härligt!
Love har lite tråkigt nu, han blir väldigt sporadiskt omskött. När man ska ta in Nova ifrån hagen är han alltid snabb och försöker smita ut, han vill oxå hänga med ut på en tur. Vet inte riktigt vad vi ska göra med honom, men jag vill verkligen inte sälja honom.
Syrran och Henke är ju på jakt efter en hästgård, får dom tag i en såsmåningom så blir Love en bra gårdsponny!

Idag tar snälla Tilda och Karin hand om våra hästar, tror att dom skulle rida Nova, Love får väl några morötter;-)

1 kommentar :

Sara sa...

Hej Maria! Jag har fortsatt läsa din blogg sen jag slutade med ridnigen för jag tycker det är så kul att följa er:) Och har även läst tidigare att lova skulle vilja ut och motioneras och tänkt tanken på att höra av mig men har aldrig riktigt kommit till skott, förrän nu. Min lillasyster Ebba, numera 5 år, har som du kanske minns ridit love en gång tidigare och tjatar om att få åka och rida honom igen varje gång jag kommer hem. Så om ni skulle vilja ha hjälp någon dag med love så vore det jätte kul om Ebba fick rida lite och pyssla med honom för en dag:) Så det är bara att höra av dig om ni är intresserade! Mitt mobilnr är 0702848663. Hoppas allt är bara bra annars:)/Sara, som haft Sky och Fanny:)