söndag 22 maj 2011

Ljuvliga hästliv!

Det är så fantastiskt underbart med dessa hästar och allt runtomkring... Helst en dag som denna, med strålande sol, massor av härliga hästmänniskor, hela familjen samlad och tävlingar!!!


Lilly och Urra poserar med våra duktiga hästar efter dagens tävling, med varsin clearround-rosett


Pappa hittade såklart hamburgerståndet, mormor har nog gömt sig någonstans inför Urras hoppning ;-)


Lilly fixade markbomsbanan galant, visst ser dom glada ut!


Nova och Urra kom tvåa, efter en kanonhoppning (syrran red kurvor som om hon trodde att hon satt på vår gamla lill-Fridde)...


Här rider dom hem igen via skogen. Linnsan var snäll och red hem Love åt Lilly. Tilda var oxå med, det gick bra, men på sista hindret kom dom lite snett så Kimberly blev osäker. Dom fick tyvärr ingen rosett, men Kimberly skötte sig fint...

Det har alltså varit träningstävling på Medskogsridsällskap idag, det var jätte, jätte kul. Alla var där typ mamma, pappa, syrran och Henke med barnen, Tilda, Lilly och karln min och så hästarna såklart. Ja och plus alla andra som var där förstås!

Lilly var med i markbom, jag gick med inne på banan, men hon hade lätt fixat det själv.
Syrran var med i 70 cm, med omhoppning. Nova var överlycklig, hon bara älskar att hoppa! Sedan var hon med i 80 cm clearround, det såg riktigt bra ut.
Jag skulle vilja ha det så här varje helg!!!

Film kommer så småningom...

3 kommentarer :

Urra sa...

Det var verkligen superroligt, jag har gått på adrenalinet som det skapade hela kvällen. Allt var liksom bra efter denna dag. Vill bara fortsätta, nästa steg blir väl en grön kurs. Eller hur syrran?

Elisabeth sa...

Vad roligt för er, vilken fin sammanhållning ni verkar ha i släkten också. Det verkar mysig!

Anonym sa...

Grattis till fina resultat! Visst blir man glad och stolt när det går bra för tjejorna!?!? :-)))