fredag 31 augusti 2012

Finaste kaninen


Är han inte vacker vår fina Dumle och kolla in himlen...

Imorgon ska Lilly få låna Russin i det nya stallet, så vi kan rida tillsammans, kul!

2 kommentarer :

Ingela sa...

Ja ok, det var närmre ;o) jodå, jag mötte dig ju så tyckte det var konstigt om det var nån annanstans. Där heter ju också krokforsv. ;o) fint ställe! finns ju vägar neråt ljungan där också.

Ingela sa...

Ja lurvglufsarna ja ;o) Just det, sen såg jag dig nyligen upp evid skolan på asfalten kom bortifrån viforsen, men det kan ju också ha varit Nolby tunavägen =)
Finns ju även massor av skogsbilvägar på andra sidan viforsenbron, ända till njurunda typ men det vet väl de som bor där. Då får man ta finkan över antar jag... och så svanängsvägen då... Skönt ni har tak åt dem nu på nätterna, knotten är ju jätteäckliga nu, mina får nästan köttsår under magarna. Mne nu när dte spöregnat ahr de stått ute och tyckt det varit jätteskönt, annars inne mycket. Är ju valfritt så det syns att de tycker om att vara inne ... jo ;o) Å lillglufsan som är vildast är värst på att vara inne och under tak, att hon är så fjompig för regn! hihi. När hästarna går ute och äter gräs står hon inne och tuggar serverat hö. nästan så man blir lite hm ja ... ;o)