fredag 30 juli 2010

Ridning runt stallet

Idag red jag Mellen och syrran Nova, vi skrittade upp i skogen, sedan tog vi några varv i trav runt travbanan. Nova var svettig redan när vi tog in dom ifrån hagen och ännu svettigare var hon efter ridturen. Dessutom var hon slö under ridningen. Mellen var inte heller så pigg och ganska "skruttig" i skritten, lite bättre i traven.

Lolly, som nu går tillsammans med Pimmen i hagen, blev helt vild och sprang som en tok varje gång vi red förbi deras hage. Han var jättesnygg, Pimmen var oxå jättefin, blank och fin i pälsen. Han mår nog bra av att ha fått en kompis att vara tillsammans med i hagen. (Ska fota dom nåt framöver).

Det känns helt onödigt att vi tagit hästarna till stallet, det har knappt kommit nå regn alls, så dom har lätt kunnat vara kvar i sommarhagen... Men som syrran sa, man råder inte över vädrets makter, kloka ord ifrån lillasyster!!!


Måste lägga in ett foto på en liten kattunge som bor i stallet. Den är så lik våran barndomskatt Napoleon (Nappe). Han var lite mörkare i pälsen, i alla fall när han blev äldre. Såå söt!!!

2 kommentarer :

MoM sa...

Oj, vilken söt kattunge. Den skulle nog Lilly gärna vilja ha.
Hästarna har nog haft det skönt i stallet de här dagarna, omväxling förnöjer. Dessutom har ju Nova fått upp ögonen för hingsten igen, hon ger sig aldrig.

Urra sa...

Den kattungen skulle nog många vilja ha. Linn var så glad att hon fick åka upp och träffa Love och ta in honom. Sen var det Sannas tur att få sig lite gos.