måndag 27 juli 2009

Hästarna rids till stallet


Lilly, jag och vår granne Kerstin (som endast ridit några gånger) rider hästarna till stallet. Imorgon ska dom få massage och "pedikyr"... Det blev en extra lång tur, eftersom vår vanliga genväg var avspärrad av en nybyggd hästhage. Det var bara att att ta den långa omvägen istället. Karln min gick (och sprang) med som fotograf (han var ganska svettig efteråt)...

5 kommentarer :

Urra sa...

Vilken bra film. Bra att du har en blogg så jag kan hålla koll på vad ni har för er där hemma. Ska bli spännande att höra hur Kerstin mår idag. Sen vill jag självklart höra hur det gick när Maja behandlade hästarna. Kom ihåg att fråga om Elena har kommit hem.

M o M sa...

Bra gjort av Kerstin. Hon skulle behöva en egen häst, hälsa henne det. Lilly blir bara säkrarae och säkrare på hästryggen, verkligen kul att se. Maria, du får inga superlativer för du är ju redan så hästvan. Du tycks njuta av de andras nyvunna förmåga.

Ingela sa...

Ja, det där såg jag precis, LIVE ;o) när ni kom på gångvägen och JC-mannen i familjen sprang runt för att hinna filma ;o) Imponerande jobb och engagemang, kul kul =)

Har ju hästarna i hagen nedanför.

Kul att Maja har hälsat på hästarna, ser fram emot rapport från det !

Nypan sa...

Jättefin film.
Vilka underbara stigar ni verkar ha.
Ha det så mysigt.

Kram
\Anette

linnea sa...

vilken fin video! =) Och duktiga va ni oxå! :)