måndag 27 april 2009

Vilken härlig hästkväll!

Syrran, Lilly och jag red till padocken med Love och Nova, det var första gången för Lilly. Där red syrran Nova, båda var överlyckliga. Nova fick galoppera för första gången efter skadan, vilket innebar att hon typ flög i luften ett antal gånger. Syrran bara njöt och strålade av lycka, en häst som är på tårna (det bästa hon vet).

Lilly red alldeles själv för första gången, vilka framsteg! För ungefär ett halvår sedan hade hon sån respekt för hästarna att hon knappt ville gå in i stallet. Nu borstar och rider hon (gissa om jag är stolt och glad för Lillys skull).

Jaha, efter detta bar det av hemåt via genvägen genom skogen. Även denna gång blev det ett äventyr, ännu mera lera och bäcken var både kall, bred och djup. Vi klev av och ledde hästarna över bäcken, syrran och jag hade bara tennisskor, vi blev rejält blöta. Men vad gör väl det, allt var så himla underbart...

Här kommer lite film, se och njut!

6 kommentarer :

Nypan sa...

Hej!
Var är filmen?
Jag vill se och njuta :-)

Kram
\Anette

Maria sa...

Den är på gång, det tar sån himla tid för den att ladda...

Urra sa...

Det var verkligen en härlig kväll i stallet igår. Jag var blöt men lycklig när jag kom hem. Vilka framsteg Lilly gjorde bara igår kväll, hoppas hon är stolt över sig själv. Hur är det med hennes ben idag, har hon träningsvärk?

Jörgen sa...

Bravo tjejen! Oj, vad duktig du har blivit! Nu är du mycket duktigare än mig på att rida...

M o M sa...

Vilka suveräna framsteg Lilly gjort. Nu hoppas jag hon är jättestolt över sig själv. Hur är det med hennes ljumskar. Onda förståss. Fortsätt att ha så´na här häliga stunder tillsammans med hästarna, det är livskvalite.

Anonym sa...

Bravo Lilly. Du är ju helt fantastisk.
Kram från Farfar och Ulla