söndag 26 maj 2013

Veckan som gått...

...har varit fullspäckad, därför har det inte blivit något bloggat!

Lördag, kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, vet inte ens om jag red...

Söndag, var Lilly och jag till Söderhamn och provred en ponny för andra gången. Den är väldigt trevlig, men jag blir nog för tung för honom:-(

Måndag, tror att jag var hemma och städade då.

Tisdag, rider jag Nova utmed Ljungan och kör Love. På dagen hade jag redovisning på kursen som jag deltagit i för jobbets räkning, så skönt att det är över... Lantmäteriet är på tomten och mäter ut vart vårt hus ska stå, häftigt!
Ridtur med Novis utmed Ljungan

Här är vi och kollar vart huset ska stå...
Onsdag, är och kollar när syrran hopptränar för Elena, det gick bra.
Syrran och Nova i ridhuset...
Torsdag, fullspäckad dag. Började tidigt for sedan till stallet. Där har Rabi (vallack) fullt upp med att försöka betäcka Nova. När jag ska ta in henne hoppar han upp på henne fast jag går och leder henne. Tar en härlig ridtur ute i skogen, hon är alltid så mjuk dagen efter hon har hoppat. Släpper ut henne i hagen och Rabi är på henne direkt. Det slutar med att jag får dela på hagen så dom inte får gå tillsammans.
Tar därefter ut Love på en körtur, han är lika trevlig som vanligt.
Hem fixar middag till Lilly och mig, sedan bär det av till Gnarp för att provrida en D-ponny. Den var snäll och trygg, men verkade väldigt ömfotad, trots att den hade skor.
Så vackert i skogen...
Fredag, en omtumlande dag på jobbet. Sedan stallfix, hästarna får vara ute på natten för första gången i år. Syrrans familj och Lilly åker till Umeå. Lukas ska köra endurotävling, syrran och Lilly ska provrida en D-ponny!

Lördag, jag rider Nova och kör Love. Sedan får hästarna vara inne mitt över dagen. Jag släpper ut dom på eftermiddagen så får dom vara ute på natten.
Åker och inhandlar lite plant, sedan ägnas resten av dagen till plantering och avslutas med lite matlagning. Lilly och syrran kommer hem och berättar om ponnyn, den verkar helt ok. Lite omusklad, väldigt pigg, men snäll och trevlig. Kanske kan det vara nåt!

Söndag, fick morsdagsfika på säng och en fin dikt av bästaste Lilly, tackar! Åker till stallet och fixar allt, hästarna får vila idag. Sedan sticker Lilly och jag till LD, där avverkas det och vi röjer bort en massa sly. Tar dit två blomurnor som får pryda infarten:-)
I eftermiddag var vi till världens bästa mamma och fick en god middag, väldigt trevligt.
Ja, så var denna vecka slut, nu sova så man orkar med en till vecka!
Kolla noga så ser man två vita blomkrukor, fint!

5 kommentarer :

Karln din sa...

Puh, vilken vecka! Förstår att du är trött på kvällarna och inte hinner blogga... Snygg bil förresten (den vita alltså)!

Urra sa...

Fullt upp som vanligt

MoM sa...

Herregud vilket körschema. Tur att du "bara" är medelålders.
Blomkrukorna kan man väl inte undgå att se, nu fatas bara svenska flaggan och LDloggan.

MoM sa...

Felstavning bråttom som vanligt (fatas)fattas.

Anonym sa...

har det kollats så att Rabi verkligen är "tagen" så att han inte är hingst fortfarande, man vet ju aldrig ;-)