fredag 3 april 2015

Dixie får KS-behandling

Igår fick Dixie KranioSakral-behandling av skickliga Maja Göransson (Prisma). Det var välbehövligt, hon var väldigt spänd på ländryggen. Vilket främst kom från mjälte, lever och mage enligt Maja. Muskelaturen bak var även lite spända. Hon ska få en till behandling om lite drygt två veckor. Nu får hon två dagars vila sedan är det bara att rida igen.

Jag tar in alla hästar när Maja kommer för både Nova och Love vet vad det handlar om när hon kommer, dom känner av energier som kommer...
Love stod och sov och gäspade över boxdörren under hela behandlingen. Nova stod och sov och fick diarrè. Det är så häftigt att se hur de beter sig trots att det inte är dom som får behandling.
Här kommer en liten filmsnutt från behandlingen. Tyvärr han jag inte med att filma då Maja satt den första nålen på vänster sida på ryggen. Dixie blev helt tokig stegrade och sparkade bakut om vartannat, ungefär sju gånger, sedan lugnade hon ner sig...


Lilly och gänget har kommit fram till deras semesterparadis efter tjugo timmars restid. Tyvärr blev resväskorna kvar i England, så nu har dom fått pengar från försäkringsbolaget att handla kläder för. Lilly hade shoppat för drygt 3000 kronor, vilket är väldigt olikt henne. Hoppas nu att de får en underbar tid med många härliga upplevelser!

2 kommentarer :

Urra sa...

Vad bra att du tog dit Maja

MoM sa...

Åh vad ni har god hjälp av Göranssons. Snart har ni engagerat hela familjen. Vad söt den sovande Love är.