lördag 20 oktober 2012

Nu är huset beställt!!!

Vårt hus i "Lyckliga Dalen" om drygt ett år, med garage och allt, tyvärr har JC inte hunnit målat det än ;-)

Ja, nu är beställningen på huset inlämnad och handpenningen betald! Det blir ett Älvsbyhus, en enplanare på 121,4 m² som heter Trym. Vi ska oxå ha ett garage/förråd som sitter ihop med huset.

Nu är det bara att vänta och vänta, uscha, bläka, släka! Ni som känner mig vet att det inte är min starka sida...huset kommer först i november nästa år, jag kommer att gå sönder av denna väntan! Jag som trodde att vi skulle bo där innan julen i år...

Var ligger då "LD"? Knappt en mil söder om Sundsvall, mot Östtjärn. Alltså ganska centralt, med ändå på landet. Det är ängar som ligger i en dal med skog omkring. Det var Lilly och karln min som kom på namnet från ett gammalt barnprogram...

Det är syrran och Henke som köper "en massa hektar" mark, dom ska bygga stall, maskinhall och hus. Efter att Lilly och jag lyckats övertala min älskade karl (med muta om en Cheva pickup), så ska vi stycka av en mindre tomt där ska vi bygga vårt drömhus... lyckan är total! Vi ska få bo på landet med hästarna inpå husknuten!!! Kan det bli bättre?

Så här blir det!!! Den oranga rektangeln är vårt hus och de orange linjerna runtomkring är vår tomt, den röda "lilla" kvadraten är stallägarna Bengtssons hus, den vänstra blå rektangeln är maskinhallen och den högra blå rektangeln är STALLET...  Dom yttersta röda linjerna på typ fyra hektar är Bengtssons mark.

1 kommentar :

Anonym sa...

Den som väntar på nå´t gott osv, osv. Gäller alla utom dig förståss.
kommer att bli jättefint. Ser fram emot att få inviga bäddsoffan!!!