tisdag 3 juli 2018

Juni

Härliga ridturer blir det nu på sommaren, här hänger Love och Urra med på en tur...
Nova och Rossi myser
Vi har firat Jessica som fyllt 20 år. Grattis tjejen!!!

Mina fantastiska före detta kollegor från Kronan kom och överraskade mig en fredag efter jobbet. Dom bjöd på god mat och dryck, saknar flera av dom apmycket! Fina presenter fick jag oxå, kram till er alla.

Vi har varit med Love till veterinär Gun på Wolmsta kliniken för att kolla upp hans svullnad fram på halsen. Det visade sig att han hade blivit sparkad. Hon kollade även hans luftrör eftersom han har så mycket hosta, det såg inge vidare bra ut. Han får nu medicin varje morgon och kväll, tyvärr tycker jag inte att han blivit just nå bättre, trots att han ätit medicin en månad nu...
Fina stora Eric har råkat ut för något hjärtfel, så han har varit på kliniken på behandling och vilar nu. Så vi håller tummarna att han blir fullt frisk igen.

Han kan verkligen koppla av lillgubben, han höll på att skrämma livet ur syrran och Linn en morgon då han låg och sov. Reagerade först då de tog på honom, fatta vilken skräck...dom trodde att han var död!
Hipp hipp hurra till Love på 20-årsdagen!!! Allas våran älskling och stallets kung-Love!
Tuben har fått en ny ägare...Tove (Erics ägare har köpt honom). Hon ska utbilda honom och sedan sälja honom. Syrran får låna honom till uteritter, vilket verkligen glädjer oss. Så kul att få rida tillsammans (ganska tråkigt att rida själv), dessutom älskar syrran att rida honom :-) Hoppas att det blir någon ridtur till veckan oxå.

Det har varit en hektisk månad på jobbet, med semestrar mm. Men jag tycker fortfarande att det är lika roligt. Har inte hunnit med att lära mig så mycket av vaktmästarjobbet, då det varit många minnesstunder mm. Jobbar nu en vecka till, sedan blir det fyra veckor semester ska bli skönt.

Älskade mammi har gjort två cellgiftsbehandlingar, cancern jävlas igen som ni förstår. Hon ska göra ett par behandlingar till om kroppen orkar. Hatar denna jävla cancer, men älskar mammas kämparglöd.

Midsommar firades i stugan, kan inte påstå att det var nå kul. Inget var som vanligt och jag känner att jag misstrivs där nu när mobba inte finns. Allt där påminner om honom...
Det är jobbigt när ens nära och kära runtomkring blir sjuka och somnar in.

Kaninen Tyra somnade in i lördags efter att hon blivit sjuk igen, det gick fort. På fredagkväll sjuknade hon in och på lördagkväll dog hon. Nu ligger hon begravd här på LD...

2 kommentarer :

MoM sa...

Ja nu har juni månad avklarats. Fina foton på ranchens hästar, synd att det inte bara är positiva grejer som händer.
Vi kommer att sakna Tyratroll, sötnosen🐰. Håller tummarna för Erik och hans besök hos veterinären. Skulle inte vara så dumt om Kung Loves luftrör blev bättre efter all medicinering✊. Kul att lillasyster har träffat på Tuben och gillar uteritterna på honom. Har förstått att det är superkvalitetstid för er på de gemensamma ritterna. Härligt för dig att gå på semester och sååå spännande att sedan återkomma som vaktmästare. Bra jobbat Maria👍

Urra sa...

Vilken tur att jag tittade in, älskar när du bloggar :-)

Ja det händer mycket nu, både negativt och positivt. Tur vi har varandra iaf. Jag har iaf en himla tur att jag har världens bästa grannar att gå till när det är jobbigt.