torsdag 15 mars 2018

Februari, mera snö

Alltså, himmel och pannkakor vad mycket snö vi har. Jag har aldrig varit med om något liknande. Här är bilder på sovrumsfönstret, framsidan av huset och de nedre bilderna är "stigen" till Tyra.

Lilly, Jessica och jag har för andra gången varit till stugan och skottat tak. Denna gång hade vi riktigt mysigt tycker jag...men det är slitsamt!

Snön på altan gick enda upp till fönstren, men nu är det skottat...vi har alldeles för stor altan (när den måste skottas)

Grannkatten Kiwi gjorde sig hemmastadd här ett par dygn, ganska mysigt

Har jobbat varje lördag på Musikcafé, vilket jag trivs med. Fikaförsäljning och något band som spelar, trevligt. Mor och far var på besök en lördag då ett jazzband spelade.

1 kommentar :

MoM sa...

Inte nog med all skottning på LD, ni har ju skottat tak i Nolby också. Bra gjort, tack så mycket för den hjälpen. Inte tu tal om att det behövdes. Jaså, ni har blivit fosterföräldrar åt Kiwi när hon inte behagar vara tillsammans med Luna. Kul för Lusen med tjejbesök kanske.
Tittar ut genom fönstret och ser att förhoppningsvis är våren i antågande. Slut med de vita flingorna för denna vinter. Det skulle sitta bra.