söndag 6 november 2016

Hästarna verkar må bra

Jag har fyllt 48 år, grattis till mig! Blev bjuden på middag av Sjödins familjen med, min familj och Bengtssons, riktigt mysigt. Fina presenter fick jag oxå.

har även hunnit med ett fredagsbad med ljus och vin här hemma.

        Varit på ridtur med Maja (Loves medkörare)
Och varit på tekväll hos Maliboo med arbetskamrater, riktigt trevligt...men det blev mycket jobbsnack vilket innebar en sömnlös natt :-(
Snö i massor har det kommit och det är såå fint! Syrran och jag har varit ute på ett par snöiga ridturer och njutit av att vara hästägare och få vara ute i naturen!
Katten Lusen går bara ut för att göra "sina behov", annars ligger han i någons knä eller någon annanstans här hemma i huset...lyxkatten!
Kaninen Tyra är inte riktigt samma "snökanin" som Dumle var...han var mer ute i snön än inne i boet. Tyra kommer bara ut då vi kommer för att umgås med henne.

Rebell och Lina flyttade till Östersund idag, men som jag förstår så kommer dom tillbaka om ett par månader

Hästarna verkar må bra, vi skrittar dom fortfarande men kan nog börja trava lite smått till veckan. Veterinären sa att vi skulle minska på hö för att de behövde gå ner i vikt båda två. nu har vi gjort det i några veckor utan att vi kan se nå resultat, men dom stackrarna verkar så himla hungriga :-(

Nu går våra tre hästar tillsammans i hagen igen bakom stallet så nu kan vi inte se dom från huset, så trist :-(

Helgen är nu slut så nu är det bara att stå ut en vecka till innan en ny helg kommer...

2 kommentarer :

MoM sa...

Så härligt att ni kan börja rida igen. Synd om de stackarna som går och längtar efter mat. Lite mer kanske de kan få nu om ni ska rida dem.
Jaha och Lusen är stallkatt ser jag. Förstår inte att ni har så ombonat för katterna i stallet. Kanske Thyra också ska flytta ner dit.
I övrigt är det fina bilder som alltid.

Urra sa...

Vår Kiwi går inte ens ur för att göra sina behov. Hon använder kattlådan som vi tagit upp till Luna