lördag 9 januari 2016

Dixie

Dixie är inne i en period då hon är lite grinig... Det kan bero på att Kimberley är på henne ganska mycket i hagen, hon får inte direkt någon vila. Häromdagen då vi red sparkade hon mot Kimberley och hon har varit besvärlig att kratsa hovarna på. Så det är mot andra hästar då hon har en människa med sig och när man kratsar hennes hovar som man märker att hon inte riktigt är sig själv. Men i ridningen är hon lika glad och pigg!

Här är en bild som karln min tog häromdagen på våra braiga medryttare, Maja som kör Love, Mikaela som ska rida Nova och Alexandra med Dixie. Dessa tjejer är guld värda! Både så att vi får lite hjälp med det ekonomiska och att vi får hjälp med motionen av hästarna, tack tjejer!

Det har varit kallt nästan en vecka nu och snön kom i söndags! Idag är det riktigt kallt -25 grader. Hästarna har fått komma ut och även denna morgon gav dom mig ett gott skratt! Dom är så fantastiskt olika... Dixie och Kimberley sprang och brallade ut till hagen, full av bus och energi! Love och Nova fick jag putta ut genom dörrarna, dom var inte alls sugna att gå ut!
                                                   Ha en bra lördag alla vänner!

1 kommentar :

MoM sa...

Vad kul att ni fått tag i så fina medryttare. De är säkert guld värda.
Dixie är väl sur som inte får gå med Nova och Love, de är ju hennes hästkompisar.