lördag 7 september 2013

Tillbaka

Äntligen lite tid för bloggen, det har varit en hektisk, händelserik och underbar sommar.
Vi bor nu på "Ranch LD" och det är helt underbart! Vi har ännu inte kommit helt iordning, vi har bla ingen TV, vilket inte gör så mycket då vi ändå aldrig skulle hinna titta på nå program :-)

Vi har fortfarande ganska mycket utomhusmålning kvar, trots att vi har haft hjälp av min fd kollega Mona och massor av hjälp av mamma. Lilly har oxå varit flitig med penseln.

Hästarna mår gott, de går fortfarande ute dygnet runt, eftersom stallet inte är helt färdigt ännu. Nu håller dom på att mura boxarna, det blir så fint. Hästarna har vilat ovanligt mycket i sommar för vi har helt enkelt inte haft tid att rida. Dixie verkar trivas här och vi med henne:-)

Här målas det för fullt som vanligt, det är syrrans hus som man ser i bakgrunden... Denna gavel har vi "designat" själva. Inget av fönstren skulle ha varit där, vi är väldigt nöjda!

Lilly och jag unnar oss ett kvällsdopp i Östtjärn som ligger någon kilometer längre in på vägen där vi bor....

Lite lunch med mamma, Lilly och karln min i nya köket. Tisdagen den 13/8 fick vi flytta in efter alla slutbesiktningar var gjorda, jippi!!!

Dumles bur på "Glimmer" är nedplockad, allt ska med till Ranch LD...

Några ridturer i skogen har vi hunnit med, alltid lika underbart...

Fina "Glimmer" färdigstädat och sålt 29/8...

Min kollega Erika och jag har fått en fin bukett rosor och ett rör med C-vitamin :-) av vår bästa vikarie Sussi, så att vi ska orka med jobbet denna höst. Två av våra kollegor har tyvärr blivit sjuka och det dröjer innan dom kommer tillbaka. Så himla ledsamt, men det kommer att bli extra bra när dom är med oss igen, saknar dom så!

Tog detta i kort imorse, vårt kök med utsikt till Dumles bur...

Vårt nya "uterum" med utsikt ner mot stallet...

Här har jag öppnat altandörren och fotat ner mot stallet, ååå det är så vackert och underbart!!!

Hästarna har haft det så bra i sommar, stora hagar med massor av gräs. Nova, Love och Dixie har fått en till kompis, Kimberly. Tildas ponny som vi har varit i stallet med för några år sedan, det känns roligt. Syrrans första inhyrning, det finns två boxplatser kvar ifall någon vill ha stallplats...

Vår femåriga kanin Dumle blev sjuk i två omgångar i sommar och fick åka till veterinären. Dom och vi vet inte vad som kan ha varit fel med honom, men han var riktigt illa däran. Nu har han fått ändrad kost, gått ner massor i vikt och är hur pigg som helst!

Vi har köpt en fyrhjulsdriven bil, vilket lär behövas ute på landet...

Förhoppningsvis ska det bli tid för bloggen nu, det känns bra det:-) Kommer åtminstone en bild lite då och då!

4 kommentarer :

Karln hennes sa...

Skönt att ha internet igen, eller hur? Kul att du är tillbaka med bloggen!

MoM sa...

Vilka fina bilder från både Glimmer och Ranch LD. Välkommen tillbaka till bloggen, vi har saknat den.

Urra sa...

Kul att du har bloggat. Har saknat den

Maria sa...

Välkommen tillbaka! Så underbart med ett sprillans nytt hus! Och vilket fantastiskt läge! :)