tisdag 8 november 2011

Långtur i mörkret

Tilda, jag och hästarna trotsade mörkret och begav oss in i skogen. Det var supermysigt, vi hade massor av reflexer och jättebra pannlampor.
Vi red efter vägen till Sörnacksta, sedan skogen till Medskogs. När vi kom fram ur skogen blev våra hästar dörädda för en häst som sprang omkring i hagen i mörkret. Nova blir som förstenad och vägrar röra på sig och Kimberly blåser upp sig och springer runt, runt med svansen rakt ut. Två totalt olika hästar men precis lika fjantiga. Efter mycket om och men så tog vi oss förbi den "hemska" hästen. På väg hem igen red vi på gångvägen, trots att det är förbjudet... Efter en bit vek vi av in i skogen, till baka till Sörnacksta och så vägen hem till stallet igen. Vi var ute och red i en timme och fyrtio minuter och jag fick äntligen ridsällskap, så jag har haft en bra eftermiddag/kväll.
Tack Urra för att du hade mockat till oss, jag hade nog varit kvar i stallet än annars!

Linn har haft med sig Love på ridskolan idag, det hade gått bra, han hade skött sig jättefint, kul! (Klicka på länkarna så är det en filmsnutt).

1 kommentar :

Mom sa...

Nog märks det att det var kolmörkt, inte mycket man ser av bilden. Härligt att ni kunde rida tillsammans och trotsa mörkret. Kul även att höra att Love skötte sig bra. Han är inte så dum den "lille".