lördag 9 januari 2010

Solsken och -11°


(från 17/12 -09, bra mycket mera snö nu)

Vilket härligt väder, Lilly och jag har varit ute på en 50 minuters skrittur. Love var riktigt lugn och fin till en början, Nova var jättefjantig. Så möter vi en reklambrevbärare med en vagn till all reklam. Nova höll på att krypa ur skinnet när hon såg dom på långt håll, så Lilly sa att hon kunde rida först, bra tänkte jag. När vi var nästan framme vid denna konstiga "typ" blev Love dörädd, tvärvände och stack iväg. Lilly satt som klistrad i sadeln och fick stopp på honom, bra gjort gumman!
Men sedan var hästarna helstolliga, så det slutade med att vi hoppade av och jag fick leda förbi dom, det gick bra. Efter detta var Love lika pigg som vanligt och hade svårt att hålla sig i skritt. Lilly har det hon gör med Love när hon rider honom, inte konstigt att hon börjar få så fina armmuskler...

Nova var sig lik idag, inge sur när man borstade och så. Det känns himla bra, kanske var hon ännu gosigare än vad hon brukar.

Kolla in denna fantastiska film, den ligger 2a på en Parelli-tävling. Se och njut.


(Linas blogg)

2 kommentarer :

Urra sa...

Lilly har blivit en riktig superryttare. Det var inte illa att klara av den situationen. Vad skönt att Nova var sig lik igen, då kan du sluta fundera.

MoM sa...

Bra gjort gumman från flera håll. Love har inte en chans mot dig. Nova vet precis hur hon ska göra för att få din uppmärksamhet, Maria, tjura lite så blir matte extra gosig, ha,ha.