onsdag 29 juli 2009

Tillbaka till sommarhagen

Tilda, Jörgen och jag tog tillbaka hästarna till hagen idag. Både Nova och Love var trötta, de gäspade och vi fick nästan dra dom efter oss. De kunde tydligen få träningsvärk efter behandlingen. Dessutom hostade Love flera gånger och Nova var snorig. Vet inte om det kan bli så efter behandlingen igår... Är det någon som vet?


Fast väl i hagen blev det fart på dom! Nova gnäggade, rullade och fick sedan fnatt och galopperade iväg i full fart (hann inte ens med med kameran). Love rullade sig om och om igen och såg ut att njuta i fulla drag!


Hemma i det fina vädret väntade en kanna iskall Sangria! Mums!

3 kommentarer :

M oM sa...

Det syns at hästarna trivs i sommarhagen. Är det miljöombytet eller det gröna gräset som är bäst?
Eftersom solen och Sangrian har en mumsig inverkan på fam Carlsson, kan ni likställas med hästarna.

Urra sa...

Ni var verkligen värd en sangria efter promenaden. Ni verkar ha bra väder hemma i Sundsvall. Det har varit bättre väder än förutspått i Gbg oxå. Nu ska vi ladda för morgondagen på Lisseberg.

Ingela sa...

skrev en kommentar men den verkar inte kommit fram, eller så blir det dubbelt ;o) men kom på att jag inte skrev nån kod, så det blev nog nåt konstigt.

Snorig är iaf ett typiskt (bra!) tecken, på att nåt hänt, s'rksilt nu när jag också läst det förra inlägget om att nova reagerade så mycket,

Även vid "vanlig" massage lossnar det ofta slem i lungorna som vill ut, och ofta börjar det rinna redan under behandling, och nästa gång men kör eller rider får de hjälp med att skjutsa ut "resten". Bra alltså med motion =) hosta , samma sak alltså. Väldigt vanligt för människor också med utrensning några dgr efter behandling... Testa ;o)
Lycka till