lördag 7 november 2015

Olycka

I söndags hoppade Nova och syrran. Nova var supertaggad och tyckte det var jättekul, tyvärr slutade det med att dom gick omkull!

Det såg riktigt riktigt läskigt ut, syrran fick Nova över sig. Nova klarade sig oskadd men blev chockad, svetten rann om henne.
Syrran måste ha haft änglavakt, men vi fick åka in på akuten. Där blev hon röntgad och dom gipsade tummen, då dom är rädd för att båtbenet är av. Hon har väldigt ont i ena axeln, men det syndes inget på röntgen. Hon ska tillbaka om drygt en vecka och kolla upp allt igen. Fy vad fort en olycka händer!

Pappa filmade då olyckan hände


5 kommentarer :

Urra sa...

Som tur är så har jag betydligt mindre ont nu.

Hanna (Novas fd ägare) sa...

Hej. Jag har inte varit inne här på väldigt länge, men vad roligt att läsa nu. Vad himla duktiga ni är med Nova! Och vilken fatastisk gård ni byggt upp. Kan tänka mig att Nova trivs som en riktig prinsessa där. :) Jätteroligt att se både we-& hoppfilm. Ni imponerar all tre! Hoppas att ni alla djur och familjemedlemmar mår bra. Allt gott!

Urra sa...

Hoppas du tittar in igen Hanna. Så kul att du kollar in på syrrans blogg. Vi är så glada över Nova, tack för att vi fick köpa henne. Hon är vår prinsessa och vi gör allt för att hon ska må som en oxå. Hoppas allt är bra med dig.

Hanna sa...

Vad roligt att höra! Hoppas ni repat er bra efter omkullridningen, glömde att skriva det förra gången. Såg lite otäckt ut, men såg att du komenterat att det var bättre.

Maria sa...

Vad roligt att höra från dig Hanna! Hoppas att allt är bra med dig. Precis som syrran säger är vi så glada över att ha Nova i vår ägo, hon är bara bäst!!!