lördag 25 mars 2017

Hur ska det bli...

...med LD? Ska/kan/vill syrran behålla gården eller måste dom sälja? Hur blir det för oss då, vad får vi för grannar? Jag tycker så synd om syrran  som absolut inte har anat något om separation. Hon är så ledsen och frustrerad, men hon gör det så bra kliver upp varje morgon och åker till jobbet, hon är en riktig kämpe tycker jag. Min fina lillasyster. Tiden får utvisa vad hon bestämmer sig för.
Det har varit några fantastisk fina helger och jag passar såklart på att njuta av det. Förra helgen var syrran, mamma och pappa här och grillade korv till lunch. I helgen har syrran och hennes barn varit här och lunchat. Igår kväll var vi hos syrran på middag och sedan TV, med Let´s Dance.

Det är mestadels jag som rider Nova nu, syrran har så mycket annat som hon ska få ihop som läget är just nu. Vilken himla tur att vi fick Dixie såld, och hon har det så himla bra med Maja som ägare! Hästarna fäller nå fruktansvärt med päls just nu, är nog ganska jobbigt för dom...

Karln min och jag har passat på att dejta i stallet som afterwork på fredag med cider musik och stalljobb, himla mysigt faktiskt. Men denna fredag hade mamma och pappa varit i stallet och gjort allt. Vilket inte är första gången...tack finaste mamma och pappa!
Apropå mamma och pappa så har det väl inte varit så bra med dom. Pappa har haft väldiga problem med magen, fickor på tarmen. Mamma har även hon magproblem, måtte det inte vara nå jävla cancer!!! Dessutom har min älskade mobba drabbats av cancer igen, jag vet inte riktigt hur allvarligt det är :-( Jag har inte ens varit till honom, jag känner mig sååå himla dålig över att jag inte varit till honom. Måste ta tag i det och försöka ta mig tid och åka dit. Dygnet har för få timmar!

Vad som är kul, är i allafall att stallet blommar som aldrig förr. Fem hästar i stallet och alla människor runt dom. Känns så himla kul, det är folk här typ hela tiden och alla är jättebra att ha och göra med:-) kul. kul!
Nu blickar vi framåt och hoppas att allt löser sig, kram!

lördag 11 mars 2017

Dolly

Får jag presentera "Dolly", en inhyrning i stallet som kom för precis en vecka sedan. Ägare är Tove, en fd klasskompis till Lilly, så henne känner vi, vilket såklart känns bra. Dolly har anpassat sig bra, hon går nu i Loves förra hage uppe bland träden. Rebell går i hagen bredvid, Love, Nova och Dixie går alla tillsammans igen i hagen upp mot torpet, det känns som att det är en bra fördelning på hästarna. Lina (Rebells ägare) skulle vilja släppa ihop Rebell och Dolly...jag vet inte hur dom tänker göra med det, vi får se.

tisdag 7 mars 2017

Dixie såld

Söndagen den 26 februari sålde vi Dixie efter att ha haft henne i tre år och åtta månader. Det är Maja, Loves skötare som har köpt henne. Dom fick henne för en väldigt billig penning då vi vet att hon kommer att få det så bra med Maja. Hon står kvar här i stallet och Lilly får rida henne en dag i veckan, kul för henne. Och om inte Lilly kan då det är hennes dag så får Urra och jag låna henne.
En glad ponnyägare, Maja!

Förutom detta så har det varit ett par väldigt jobbiga och tråkiga veckor, då syrran och Henke ska separera. Så jäkla aptrist, det finns inte ord för vad trist det känns. Hoppas på att allt blir bra ändå!