söndag 28 februari 2016

Februari snart slut

Himmel vad fort det går nu, dagarna har blivit ljusare och känns längre, härligt! Vi letar fortfarande efter medryttare till hästarna, eller först och främst till Dixie...
Towa 15 år har varit här ett par gånger, Dixie och hon ser ut att kompa bra. Idag kommer en till tjej och ska provrida och träffa oss. Vi får väl se hur det känns.

Loves medryttare funkar hur bra som helst. Han har Maja som kommer ett par gånger i veckan, hon kör, promenerar och gör frihetsdressyr med honom. Hon är flera timmar i stallet och hjälper till med allt, en tjej som är guld värd!

Han har även Alva snart fem år, som kommer en dag i veckan. Hon pyssla, gosar och rider honom, så söta!

Lilly har ridit Dixie lite då vi inte hunnit med riktigt...

...en väldigt pigg Dixie som karln min och jag möter efter vägen då vi är ute och glider med trucken.

En alldeles egen skottare har vi oxå, så lyxigt!

Som sagt det börjar gå mot ljusare tider nu, glada och pigga hästar!


Urra och Dixie tränar, Dixie har gjort stora framsteg senaste månaderna. Nu är det galoppen som ska stärkas och lugnas, sen så är hon en riktigt fin dressyrponny :-)
Nova är pigg och glad ute i skogen, men vi har fortfarande inte fått upp hennes kondis. Hon är sig inte riktigt lik efter syrrans och hennes omkullridning... Maja har varit här och gett henne KS-behandling och vi ska försöka ta ut henne en gång till denna vecka. Hon blir väldigt andfådd när vi rider och lyfter inte riktigt på frambenen, så hon har ltt för att snubbla liksom. Ja, ja det ordnar sig!

Jag var sjuk i början på förra veckan, kräktes, hade värsta huvudvärken och var allmänt hängig!
Ska till doktorn på tisdag då tandläkaren funderar på om jag får upp mycket magsyra då mina tänder ser ut att vara påverkad av detta. Vi får väl se vad som sägs!

Nu ska jag ut i det fantastiskt fina vädret, solsken och runt nollan. Det kan inte bli bättre!!!

tisdag 16 februari 2016

Oj, oj,oj...

...vad är det som händer? Vi har tappat alla medryttare på Nova och Dixie, alla fyra sa upp sig idag :-(
Så nu är vi i stort behov av hjälp att motionera dessa två snyggingar!