söndag 29 november 2015

SIHS

Syrran och jag har varit på Sweden International Horseshow torsdag till lördag, det har varit en helt fantastisk helg! På bilden ser man framridningen och shoppingmässan...

Vi shoppade lös bra för att vara vi!

Dixie i sitt nya ulltäcke, så fint

tisdag 24 november 2015

Kimberley tillbaka i stallet

Nu står Kimberley i sin box här på Ranch LD igen, hon kom i söndags.

Så nu är flocken komplett igen...

...men denna gången har vi delat upp dom i två olika hagar. Dixie och Kimberley, dom två energiknipperna får gå tillsammans. Nova och Love går tillsammans i den gamla vinterhagen.
Love är tyvärr halt och vi kan inte hitta vart felet sitter, bara att det är på vänster bak. Han har varit så i drygt en vecka. Men imorse då jag släppte ut honom sprang han och busade på stallgången, då såg jag ingenting... Så kanske är han på bättringsvägen.

Maja var här i fredags och gav Nova KS-behandling och ackupunktur. Dessutom hyrde syrran Biolighten vilket hon har behandlat både Dixie och Nova med. Nova har fått en veckas vila, vi ska köra igång med henne igen när vi kommer hem fån Stockholm, jag hoppas på en glad och pigg Nova då :-)

Syrran är av med gipset, båtbenet var inte av, bra! Men hon är inte pigg och har ont lite här och där, inte bra!

På torsdag åker syrran och jag till Stockholm på InternationelHorseshow, det ska bli så himla roligt!!! Tack så mycket snälla mamma och pappa för bidraget!

lördag 7 november 2015

Olycka

I söndags hoppade Nova och syrran. Nova var supertaggad och tyckte det var jättekul, tyvärr slutade det med att dom gick omkull!

Det såg riktigt riktigt läskigt ut, syrran fick Nova över sig. Nova klarade sig oskadd men blev chockad, svetten rann om henne.
Syrran måste ha haft änglavakt, men vi fick åka in på akuten. Där blev hon röntgad och dom gipsade tummen, då dom är rädd för att båtbenet är av. Hon har väldigt ont i ena axeln, men det syndes inget på röntgen. Hon ska tillbaka om drygt en vecka och kolla upp allt igen. Fy vad fort en olycka händer!

Pappa filmade då olyckan hände